Nye billeder

Skrevet af Kim Hansen til .

Notice: Undefined property: stdClass::$urla in /customers/e/4/b/akki.dk/httpd.www/templates/tk_blue_moon/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20 Notice: Undefined property: stdClass::$urlb in /customers/e/4/b/akki.dk/httpd.www/templates/tk_blue_moon/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20 Notice: Undefined property: stdClass::$urlc in /customers/e/4/b/akki.dk/httpd.www/templates/tk_blue_moon/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default_links.php on line 20

Der er nu kommet billeder fra Birgit og Prebens guldbryllups weekend i Skærbæk fritidscenter. Det var en fantastisk weekend, hvor vi nød at lære en masse dejlige mennesker at kende. Billederne kan ses i vores fotoalbum her på hjemmesiden.

Så fik jeg endeligt taget mig sammen til at få lagt sommerferiebillederne på hjemmesiden. Der er både billeder fra campingturen, vores tur på Bakken med Jytte og Henning, samt Katrine, Mads og Andreas. Endelig er der også billeder fra Katrines fest på Svanevej.

Derudover er billeder fra Oskar og Williams dåb også lagt på nu.