Inges ønskeseddel

Skrevet af Inge Andersen til .

Redigeringsdato: 11-03-2018
 
Gavekort til biograf Den blå Engel 
Smuk julekrybbe med figurer
Etly Klarborg: Gnist og Hannibal med grød ( mus )
Penge til oplevelser 
Jakke i frisk farve i softshell str. 48/50 
Deo: rive gauche fra YSL 

 

Kanelkage

Skrevet af Inge Andersen til .

Kanelkagen

125 g smeltet margarine eller 1 dl flydende fedtstof
400 g sukker
½ l kærnemælk
4 tsk kanel 
2 tsk natron 
400 g mel

Glasur:

50 g margarine
250 g flormelis
2 tsk vanilie
4 spsk varm stærk kaffe 
1 - 4 spsk cacao

Fedtstof og sukker røres godt sammen og kærnemælken røres i.
Bland melet med natron og kanel og rør det sammen med det øvrige.
Hæld dejen i en bradepande ( 25x30 ) foret med bagepapir og bag den ved 200° i ca. 30 min.
Margarinen smeltes i en gryde, de øvrige ingredienser tilsættes og røres godt sammen.
Kagen afkøles og den halvlune glasur hældes over. Kan evt. pyntes med valnødder.
Vil man spare lidt på kalorierne, kan glasuren laves som almindelig flormelisglasur uden fedtstof.